Orsak till att websockets hänger sig

Startar du en mätning för snabbt i webbläsare Firefox kan detta medföra att websockets hänger sig. Detta gör att du inte får nått resultat när du mäter andra gången,

och det räcker inte att ladda om sidan, utan du behöver stänga ned Firefox helt (hjälper inte att endast stänga en flik).

Om man väntar i minst 1 minut så fungerar det.

Fel med IE10 & 11

I Internet Explorer 10 & 11 (äldre versioner av Internet Explorer supportar inte websockets) kan vi inte öppna så många trådare/websockets som vi önskar för att kunna garantera ett tillförlitligt mätresultat av anslutningen.

Upp till 100 Mbit/s anslutningar fungerar bra att mäta men över 300-400 Mbit/s ger ej korrekta resultat, därav felet. Detta är inget vi kan åtgärda.