När du gör en mätning med JavaScript mot klienten kan du få en varning:

Mätmotorn stötte på störningar under din mätning. Därför kan din mätning vara opålitlig.

Detta kan ha ett antal orsaker men den vanligaste är att du kör på Internet Explorer (10 eller 11). För att göra så korrekt mätning som möjligt så försöker vi öppna ett antal websockets (upp till 48 stycken) för att kunna ladda upp så mycket data som möjligt för att mäta anslutningens kapacitet och inte webbrowserns begränsning.

Internet Explorer tillåter inte mer än 4 trådar samtidigt vilket gör att vid högre hastighet, så kommer inte mätningen att vara tillförlitlig med Internet Explorer. Du kan prova med en annan browser eller ladda med cli version och testa med den.