Det går att få vanliga Bredbandskollen att fungera på Safari för Mac OS 10.11, dock så kräver det att man går in under inställningar och lägg till Bredbandskollen. Ifall du använder Chrome eller Firefox så fungerar dock Bredbandskollen precis som vanligt.

Vi har dock precis släppt en native-app som du kan installera via länken nedan, så slipper du flash helt.

https://itunes.apple.com/se/app/bredbandskollen/id1147976909?mt=12