Från den 1 januari 2014 så behöver du ha minst Flash version 11 för att använda Bredbandskollen. Nya Bredbandskollen använder funktioner som kräver minst denna version hos våra användare och det är inte möjligt för oss att stödja tidigare versioner.

Det gör tyvärr att vissa operativsystem som t.ex. Mac OS 10.5 eller tidigare inte längre fungerar med Bredbandskollen. Detta beror på att Adobe har valt att inte uppgradera Flash för dessa operativsystem.

Det gör också att viss typ av utrustning med inbyggd Flash inte längre fungerar, t.ex. smarta TV-apparater. Kontakta då din tillverkare för att se ifall det finns en uppgradering.

Bredbandskollen fungerar idag på samtliga moderna operativsystem och webbläsare, inkl Windows, Mac OS och Linux. Däremot finns det enbart begränsat stöd för äldre operativsystem och webbläsare.

Ifall du användare dig av ett senare operativsystem och undrar vilken webbläsare som du kan använda så prova http://browsehappy.com/ . Där kan du få tips och stöd i att välja den senaste webbläsaren som fungerar just för dig.