Bredbandskollen-appen för Android fungerar på de flesta enheter som gör Android, men det finns tyvärr vissa undantag. Vi jobbar på att hantera dessa men tills vidare finns följande begränsningar:

1. Hårdvaran måste vara godkänd av Google. Billiga Androidtelefoner är ibland inte det och då kan man inte ansluta till Google Play och ladda ner Bredbandskollen.
  2. Enheten behöver ha Google Maps. Vi använder kartor i appen och ifall du inte har eller kan installera Google Maps så kan du inte använda appen.
  3. Du behöver ha en GPS. Detta är egentligen inget krav från vår sida utan ett resultat av hur Google kategoriserar apparna. Vi använder GPS och därför kan appen inte installeras ifall det inte finns GPS-stöd.